در این مقاله از آهن اصف مشخصات توری سرندی و پرسی را بیان میکنیم، همچنین این دو توری را با یکدیگر مقایسه میکنیم تا انتها با ما همراه باشید.
مقایسه توری سرندی و پرسی
تمرینهای فلزی در بازار دارای تنوع زیادی هستند که بازگو کننده تفاوت در کاربرد آنها است. که این تنوع بالا موجب سردرگمی خریداران در هنگام خرید میشود چرا که آوریهای فولادی از لحاظ شکل و ظاهر شباهت زیادی با یکدیگر دارند. که در اینجا توری سرندی و پرسی را باهم بررسی میکنیم. آهن اصف مرجع خرید انواع توری های سرندی و پرسی در تهران میباشد.
مشخصات توری پرسی
فنس پرسی یکی از توریهای فلزی پرکاربرد میباشد که برای تولید آن از مفتولهای موجدار استفاده میکنند. این توری با اسمهای توری مشبک و بافتنی در بین مردم شناخته میشود، با ضخامت و اندازههای مختلف چشمه در بازار عرضه میشود که هر کدام به نوعی دارای کاربرد متفاوتی هستند. جنس این توری از مفتول آهنی گالوانیزه و آلومینیوم میباشد و قطر این مفتول از ۳ تا ۵ میلی متر و با ابعاد چشمه ۲ تا ۵ سانتی متر است.
مشخصات توری سرندی
این توری از ترکیب مفتولهای تولید و ساخته میشود، در این نوع توری مفتولها در یکدیگر تنیده میشوند. سپس بعد از تنیده شدن فضاهای خالی در بین آنها به وجود میآید که به آن چشمه میگویند. این چشمهها زمینه انعطاف پذیری در توری پرسی را موجب میشوند. در صورتی که مفتول مورد استفاده برای تولید این توری موجدار باشد مقاومت توری و یکنواختی چشمها افزایش پیدا میکند. برای مقاومت بیشتر این توری مفتولهای را بهم جوش میزنند. از این توری برای جداسازی مواد استفاده میکنند.
شباهت های توری پرسی و توری سرندی
شباهت این دو توری بسیار زیاد است بطوری که تشخیص دادن این دو توری از هم کار بسیار دشواری میباشد. که در ذیل به شباهتهای این توری اشاره خواهیم کرد:
هر دو توری از مفتول موجدار تشکیل شده اند، که از هم تنیده شدن و بافته شدن مفتولها ساخته میشوند، دارای چشمهای مربع و مستطیلی شکل هستند، برای جداسازی مواد از یک دیگر استفاده میکنند، مقاومت بالایی دارند، جنس مفتول آنها مفتول سیاه و گالوانیزه است، در صنایعی زیادی قابل استفاده میباشد مانند صنایع غذایی، معماری و عمران کاربرد دارند، هر دو توری مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدی دارند، دارای نصب آسان و راحتی هستند.
تفاوت های توری سرندی و پرسی
همانطور که دارای شباهتهایی هستند قطعا تفاوتهایی هم با یکدیگر دارند. که در ذیل بدان اشاره میکنیم.
در توری سرندی برای محکم شدن بافت این نوع توری را به یکدیگر جوش میزنند ولی برای محکم شدن توری پرسی بافتهای افقی و عمودی را به شکل چشمهای مربعی یا لوزی در میآورند و هیچگونه جوش خوردگی در آن مشاهده نخواهید کرد.
سخن آخر
در این مقاله توری سرندی و پرسی را با یکدیگر مقایسه کردیم و وجه شباهت و تفاوت این دو را به صورت کامل توضیح دادهایم برای خرید انواع توری سرندی و توری پرسی به سایت آهن اصف مراجعه کنید.