تعمیر فنس یا توری حصاری

فنس یا توری حصاری

در این مقاله از آهن اصف به نحوه نگهداری از فنس یا توری حصاری، مراحل تعمیر و رنگ کردن این توری را ، به صورت کامل توضیح خواهیم داد تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

عواملی که موجب آسیب فنس می‌شود‌ و راهنمای تعمیر فنس و توری حصاری

وظیفه اصلی فنس یا توری حصاری ایجاد امنیت و حفاظت است. عوامل زیادی به توری حصاری آسیب میرساند که مهم ترین عامل شرایط  جوی ناپایدار می‌باشد. در فصل پاییز و زمستان که میزان بارندگی بشدت بالا است، احتمال فرسایش خاک زیاد می‌باشد که باعث شل شدن ستون توری حصاری می‌شود همچنین باعث زنگ زدگی و خوردگی فنس می‌شود‌. البته اگر جنس این توری‌ها از مفتول گالوانیزه باشد چون ضد زنگ است فرسوده شدن فنس‌ها را به تأخیر می‌اندازد. البته در صورت خراب شدن این توری میتوان آن را تعمیر کرد که در ادامه مقاله بدان اشاره می‌کنیم. آهن اصف عرضه کننده انواع توری های مختلف در بازار تهران می‌باشد.

مراحل تعمیر فنس

مراحل تعمیر فنس

در ابتدای کار همه بخش‌های فنس را با دقت بررسی نمایید و هر قسمت که دچار آسیب شده را نشانه گذاری کنید و به یاد داشته باشید که قسمت‌های که خراب شده را اندازه‌گیری کنید، همچنین علاوه بر اندازه گیری قسمت‌های آسیب دیده ضخامت فنس‌های ریلی را هم اندازه گیری کنید تا در هنگام خرید به مشکل نخورید. در مرحله بعدی برای جدا کردن قسمت‌های آسیب دیده و خراب شده ابتدا باید قسمت‌های سیمی که توری حصاری را به ریل وصل می‌کنند بریده شوند. بعد از آن فنس جدید را روی فنس قدیمی و کهنه قرار گیرد و از قسمتی که فنس‌های آسیب دیده را برش میدهید علامت گذاری نمایید. بخش آسیب دیده را تا 24 اینچ با یک آره آهنی ببرید و در نهایت میله‌های خراب را تعویض کنید.

زیبا سازی فنس و حصاری توری

راه‌‌های نگهداری از فنس یا توری حصاری

راه‌حل‌هایی وجود دارند که سبب می‌شود طول عمر توری حصاری شما افزایش پیدا کند و آن هم نگهداری درست از این توری‌ها می‌باشد.

یکی از روش های موجود استفاده از مواد خاص برای شست و شوی فنس است و فقط موردی که باید بدان توجه کنید این است که بر روی فنس پیچ یا میخ شل شده وجود نداشته باشد که آسیب جدی به توری حصاری میزند. روش دیگر نگهداری از توری حصاری استفاده از روغن کاری این فنس‌ها می‌باشد که عملیات روغن کاری علاوه بر افزایش مقاومت فنس در برابر پوسیدگی، باز و بسته کردن ورودی فنس را هم آسانتر می‌کند. توصیه می‌کنیم در ماه یک‌بار فنس خود را مورد بررسی قرار دهید.

فنس یا توری حصاری

نحوه رنگ کردن فنس

مورد دیگری که برای نگهداری از فنس استفاده میشود رنگ کردن فنس‌ها می‌باشد که دارای مراحل زیر است:

در اولین وهله ابزارهای مورد نیاز خود برای رنگ کردن فنس ها را جمع‌آوری کنید که شامل سطل، غلطک رنگ، قلم موی، نوار رنگ، اسپری ضد زنگ و … است. در مرحله بعدی هر گونه وسیله اضافی که در اطراف فنس وجود دارد را پاکسازی کنید تا در هنگام رنگ کاری دچار مشکل نشوید. یک نکته مهم در رنگ کاری فنس تمیزکاری فنس می‌باشد. از پلیش کننده هم می‌توانید جهت تمیز کردن فشن استفاده نمایید.

زیبا سازی توری حصاری

با زیبا سازی فنس و حصاری توری جلوه خاصی به منزل و باغ خود بدهید. که بهترین روش زیباسازی برای فنس‌ها استفاده از تخته و صفحات اسلت می‌باشد. نصب این تخت‌ها میتواند به صورت اریب، عمودی یا افقی باشد و دارای تنوع رنگی زیادی هم می‌باشد. برای خرید انواع توری به آهن اصف مراجعه کنید.

تمیزکاری فنس

سخن آخر

در این مقاله فنس و توری حصاری را مورد بررسی قرار داده‌ایم، عوامل موثر برای نگهداری این توری را به صورت کامل برای شما مخاطبان عزیز بیان کردیم امیدواریم برای شما مفید واقع شود برای خرید انواع توری های مختلف به مجموعه بزرگ آهن اصف مراجعه کنید و از سایت آن‌ها بازدید نمایید.

عارف دمرچلی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *